fredag 13. november 2009

fest og film:)

Sist fredag var jeg på fest med øl og vin, chips og bordtennis og biljard. Vi feiret 20 års dagen til Karoline hjemme hos Mauritio. Han driver et koselig, flott hospits som minner om en dansk bondegård med trivelig tun. Utenfor porten og de høye murene så det helt annerledes ut. Derfra går en ikke hjem verken alene eller sammen med andre, man tar taxi.På festen var det mange ungdommer opp mot de 30 års alderen, studenter og backpackers. En røyk marihuana koster ca en halv dollar, 3 kroner, her og dessverre er nok det fristende for noen. (NB de færreste og ingen av voluntørene tok det)
Denne uka har voluntører her på CA blitt filmet og intervjuet i anledning et TV-program som skal motivere ecvatorianere til å lære engelsk. Jeg sang "happy birthday" og ble presentert som en 40 år gammel kvinne! Programmet blir sendt i januar og er veldig populært her borte:) Og komplementer og plystring kommer jeg til å savne etter hjemkomst, eller kanskje slett ikke..!
I morgen er det AIDS testing av forhåpentligvis opp mot 2000 mennesker fra kl.08-17.Om kvelden er det middag i Rasmus og Ingeborgs nye leilighet og feiring av Rasmus 31 års dag! Men de fleste av voluntørene er på helgetur til Montanita eller andre festlige steder.
God helg!

2 kommentarer:

  1. Hei, Anne Gro.
    Så kjekt det hørres ut!
    Her e det øs, pøs, og pøs igjen. Ja, skikkeligt høst. Rektigt godt ver te å ver inne i. Me sko helst hatt litt gover, for me har tenkt oss te sauda, men det ser ikkje sånn ut akkurat. Kos deg og go helg!!!
    Klem fra Mette

    SvarSlett
  2. God helg Mette! Nå har jeg skrevet litt mer på bloggen min!
    Ha det hjertelig godt uansett hvor det måtte være:)

    SvarSlett